Projekt

Kulturens Fanebærere

Kompetenceforløb og workshops i Region Nordjylland

Er du ung kunstner eller kulturskaber i Nordjylland? Vil du være en af kulturens fanebærer? Vores regionsledere i Nordjylland Rasmus Wessel og Gustav Rask-Bressum står i spidsen for et nyt kompetenceforløb, som de kalder Kulturens Fanebære. Sammen med IVÆRK og Unges Møde Med Kunsten og Region Nordjylland afholder de 3 workshops i maj og juni.

Kom med til tre søndage på 'Kunsten' i Aalborg med spændende oplæg samt workshops og oplevelser fra etablerede kunstnere og kulturskabere. Som deltager får du en unik mulighed for at udvide dit netværk og lære fra nogle af de bedsteDu bliver klædt på til at styrke dit lokalmiljø med nye kompetencer og gå forrest imod nye muligheder og udfordringer

Som krymmel på toppen, får du  muligheden for at være medskaber af et projekt til Kulturmødet Mors, hvor IVÆRK dedikerer midler.

Skriv til info@ungkult.dk

Projektet
i billeder

Bliv
Medlem

I Ung Kult bliver du en del af et nationalt fællesskab som samles om at skabe kunst- og kultur - for unge, af unge. Uanset om du er en del af et kulturmiljø eller selv elsker at skabe, er du velkommen i vores netværk.

Som medlem får du sparring, faglig udvikling og sammenhold. Lyder det fedt?
Læs mere, kontakt os eller tilmeld dig her på hjemmesiden.
Læs mere om Ung Kult